aaaa logo

grafisk design og identitet

 

Skiller du dig ud fra mængden?


Den grafiske identitet er virksomhedens ansigt udadtil. Logoet er et af de primære kendetegn som virksomheden huskes og genkendes på. Derfor skal det være unikt og adskille sig fra dine konkurrenter.

Den røde tråd
Gennem hele den grafiske profil skal der være konsistens - lige fra logo, visitkort, brevpapir, kuverter, annoncer, hjemmeside, brochurer m.m. Jo mere ensartet det visuelle budskab er desto større tillid, tryghed og troværdighed får målgruppen til din virksomhed eller dit produkt.

Præference
Formålet med diverse reklametiltag er altid at skabe præference hos målgruppen. Hvordan opnår man købelyst og præference hos kunden så de vælger dit produkt fremfor konkurrentens? Det er altid en kombination af forskellige markedsføringstiltag, som er med til at skabe mersalg og værdi omkring et brand, men vi mener at det første trin altid må være at skabe opmærksomhed.

Målrettet indsats
I en verden med en masse informationsstøj er det vigtigt at kende sine virkemidler, kunden og målgruppen så man ikke forsvinder i mængden af kommunikation. Så det gælder ikke altid om at råbe højest for at få opmærksomhed, men om at kende kundens behov, så man kan målrette og tilpasse indsatsen til denne.

Hos amaster Grafisk har vi 15 års erfaring i at skabe effektiv markedsføring og helhedsorienterede løsninger for vores kunder.

 
 

 

Kunden om os

I forbindelse med et større udsmyknings-projekt for Energi Horsens har vi under hele forløbet arbejdet tæt sammen med amaster Grafisk. I den sammenhæng oplevede vi en meget stor grad af hjælpsomhed, velvilje og ikke mindst professionalisme. amaster Grafisk var ligeledes gode til at afse den nødvendige tid til at rådgive og svare på ”dumme” spørgsmål omkring faglige problemstillinger, således at vi fik den bedst mulige løsning. Resultatet blev flot og levede helt op til vores forventninger. Berit Lehmann Kristiansen, Administrativ koordinator, Energi Horsens
Niels Gade, producent, Energi Horsens
 
 
 
 
amaster.dk ApS / Strandkærvej 87, 1. / 8700 Horsens / T. 7564 3999 Sitemap