aaaa logo

miljoe moedelokale

 

Profil


amaster Grafisk er reklameafdelingen i amaster.dk. Afdelingen har udviklet sig voldsomt over de sidste par år og er i dag et full service bureau, hvor du som kunde kun behøver at henvende dig ét sted - uanset om dit behov er webdesign, et nyt logo og brevlinje, udfærdigelse af annoncer, opsætning af tryksager, tryk eller storformat print og messeudstyr.

amaster Grafisk er samtidig den afdeling der står for designet, når du skal have en online løsning med amaster™

Vi laver langt de fleste løsninger in-house, og har et digitalt trykkeri der betyder vi kan levere færdige opgaver langt hurtigere end vores konkurrenter. Får vi en opgave, hvor det økonomisk er mere fordelagtig for kunden og få lavet det hos en af vores samarbejdspartnere, så vælger vi naturligvis denne løsning.  

Du har opgaven - vi løser den!
 
 

 

Kunden om os

I forbindelse med et større udsmyknings-projekt for Energi Horsens har vi under hele forløbet arbejdet tæt sammen med amaster Grafisk. I den sammenhæng oplevede vi en meget stor grad af hjælpsomhed, velvilje og ikke mindst professionalisme. amaster Grafisk var ligeledes gode til at afse den nødvendige tid til at rådgive og svare på ”dumme” spørgsmål omkring faglige problemstillinger, således at vi fik den bedst mulige løsning. Resultatet blev flot og levede helt op til vores forventninger. Berit Lehmann Kristiansen, Administrativ koordinator, Energi Horsens
Niels Gade, producent, Energi Horsens
 
 
 
 
amaster.dk ApS / Strandkærvej 87, 1. / 8700 Horsens / T. 7564 3999 Sitemap